Conference Schedule L2 Asia 2019 @NIS

Details on the different components of the schedule can be found here

 https://learning2asia.org/conference-structure/

Thursday Oct 17
Time Activity Participants
To be advised Bus from Conference Hotel Pre-Con Attendees
10:00 – 10:30

Pre-Con Registration

Coffee & Tea & Pastry

Pre-Con Attendees
10:30 – 12:00 PreConference (1.5hr) Pre-Con Attendees
12:00 – 13:00 Lunch (1hr) Pre-Con Attendees
13:00 – 14:30 PreConference (1.5hr) Pre-Con Attendees
14:30 – 15:00 Coffee Break Pre-Con Attendees
15:00 – 16:00 PreConference (1hr) Pre-Con Attendees
16:15 – 17:00

Main Conference Registration

Light Snack

Conference Attendees
16:15 – 16:50

L2Thread Facilitator Meeting

Teacher Workshop Facilitator Meeting

Conference Attendees
17:00 – 17:30 Official opening & L2 Talks   Conference Attendees
17:40 – 18:20 L2Threads (40mins) Conference Attendees
18:30 – 19:30 Teacher Workshops (1hr) Conference Attendees
19:30 – 20:30

Social Dinner

Unconference Sign Up

Conference Attendees
Bus to Conference Hotel Conference Attendees
Friday Oct 18
Time Activity Participants
To be advised Bus from Conference Hotel Conference Attendees
08:45- 09:20

Registration & Coffee/Tea

Sign up for Unconference

Conference Attendees
09:20 – 10:00 L2 Talks  Conference Attendees
10:15 – 12:45 Extended Session – 2.5 hrs (including 30 mins coffee break) Conference Attendees
12:45 – 14:15 Lunch – L2uneUp Conference Attendees
14:15 – 15:00 UnConferences (45mins) Conference Attendees
15:15 – 15:50 Student Workshop 1st Rotation (35mins) Conference Attendees
15:55 – 16:30 Student Workshop 2nd Rotation (35mins) Conference Attendees
16:40 – 17:15 L2 Talks  Conference Attendees
17:20 Bus to Conference Hotel Conference Attendees
Social Activities in Town 
Saturday Oct 19
Time Activity Participants
To be advised Bus from Conference Hotel Conference Attendees
8:45 – 9:10

Coffee & Tea

Sign up for Unconference

Conference Attendees
9:15 – 10:00 L2Talks  Conference Attendees
10:15 – 12:45

Extended Session – 2.5 hours

(included 30 min. coffee break)

Conference Attendees
12:45 – 14:00 Lunch – L2uneUp Conference Attendees
14:00 – 15:00 Teacher Workshops (1hr) Conference Attendees
15:15 – 16:00 L2Threads (45mins) Conference Attendees
16:10 – 17:30 UnConferences / Cocktail – Mingle   Conference Attendees
17:40 Bus to Conference Hotel Conference Attendees

 

Share This